Extension of garden flat in west Dulwich

 

A discrete timber-clad side infill extension has completely transformed this 2-bed Victorian garden flat in West Dulwich.

 

The existing bathroom that was previously situated to the rear was repositioned to the middle part of the floor plan in order to open up the living and new dining areas to the property’s south-facing garden. A new kitchen occupies the infill extension and a small courtyard was designed to retain the larger south- facing windows to the rear bedroom and living area whilst providing a lovely feeling of openness and visual connection throughout the property.

 

Contemporary details and a selection of natural materials offer a calm and balance between the modern and traditional characteristics of the property.

© 2017 by mimodo architects

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon